Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cherry Pau

Volt pár független műsor, néhány meglehetősen furcsa névvel, mint a The Breach. De voltak mások is, mina a Sawtooth Cavern. Ezek csak régi gyerekműsorok voltak.
Volt egy műsor ami érdekelt, melynek a neve nem jut eszembe. Ez egy rajzfilm volt, talán olyan, mint a Pokémon. A részeknek nem volt valódi időrendi sorrendje, és az összes egy karakter, Cherry körül forgott.
Cherry egy gyerekműsorokhoz illő, vidám karakter volt. Vörös haj és világos ruhák. Ahogy több rész néztem, végre észrevettem, hogy minden epizódban megváltoztatta a ruháját. Nagyon egyedi, de nem meghatározó vonás.
Elértem az utolsó előtti harmadik részhez. Kerestem valami harapnivalót és felkészültem hogy befejezzem a sorozatot. Ebben az epizódban Cherry ruházata szürke, monoton stílust vett fel. A másodlagos karakter, egy macska, teljesen hiányzott. Olyan volt, mint egy fan-levél rész, bár a showt sohasem vetítették. Hogyan kapták meg a levelet? Fogalmam sincs. Cherry felolvasott egy közhelyes levelet, miközben folyamatosan a képernyőt bámulta.
Az utolsó előtti második rész csak hét perc hosszú volt, egy looping videóval (őszinte leszek, fogalmam sincs hogy ez mit jelent, a szótár szerint láncolt/hurkolt videó... :| ). A szintem némák voltak, leszámítva valami érthetetlen suttogást és nyögést. Az utolsó perc a fan-mail epizódból volt, de nem animációs volt. Valódinak nézett ki. Azt mondom valódi, de claymation volt (A claymation mondhatni egy köztes állapot az animáció és a bábjáték között), szóval teknikailag valódi volt. Észrevettem dolgokat, amik régebben nem voltak,a rétegek bizonyos szavakat szólaltattak meg. Miutűn újranéztem, felfedeztem, hogy a szavak mondatot alkotnak.
"Hogyan állíthatom le?"
Azt, hogy ez mit jelent, egészen az utolsó részig nem találtam ki. Most, a rész... furcsa volt. Egy másik rövid epizód; csak három perc. Ebben egy looping videó volt (komolyan, mi ez?...) Cherryről ahogy kinéz a szobája ajtaján és sikoltozik. Mindeközben egy, a Cápára emlékeztető dal játszódott a háttérben. És az utolsó tizenöt másodpercben, idézem, a következő szavakat mondta " Ó Uram, esküszöm, hogy minden lelket elviszek neked aki a szemeit erre a felvételre veti, Ó Uram, Vlauew. " És egy pillanatra megjelentek a szavak " Viszlát legközelebb!" Vörös hajat látok a csatornámra tapadva, és egy macskát hallok az éjszakában nyávogni. Mintha csak ő lenne itt. De nem lehet. Ő csak egy rajzfilm karakter...